Măsurarea instrumentală a culorii grăsimii vegetale întărite

Margarină și grăsimiSarcina: Consistența margarinei și a altor grăsimi vegetale nu permite ca acestea să fie pur și simplu plasate pe o deschidere pentru măsurarea culorii, deoarece consistența lor nu este 100% solidă, ci mai degrabă păstoasă sau tartinabilă. Din acest motiv, uneori se împrăștie cu greu în cuvele de măsurare pentru măsurarea culorii, care trebuie curățate din nou cu greu după măsurare. Acest tip de manipulare a probelor este complicat, consumator de timp și ușor de evitat cu noul ColorFlex L2.

Soluția

Pentru a măsura culoarea unui bloc de margarină, HunterLab recomandă fie plasarea unei folii suport transparente pretăiate pe deschiderea spectrofotometrului, fie utilizarea unei plăci Petri.

Măsurarea culorii grăsimii vegetale sau a margarinei cu HunterLab CFL2Măsurarea este foarte simplă:

  • Se pune folia pe margarină și se pune margarina cu partea cu folia pe orificiul de măsurare
  • Sau puneți margarina într-o casetă Petri pe dispozitivul de măsurare
  • Declanșarea măsurării prin simpla apăsare a unui buton
  • Citiți valorile

ColorFlex L2

  • Geometria de măsurare 45°/0° cu iluminare de jur împrejur măsoară culoarea așa cum este văzută de ochi
  • Mic, compact și la îndemână, ColorFlex L2 necesită foarte puțin spațiu în laborator
  • Funcționarea absolut intuitivă este ușor de utilizat pentru fiecare angajat
  • Software-ul integrat prezintă toate vizualizările relevante pentru evaluarea și analiza valorilor măsurate
  • Conexiunea la o imprimantă, la un monitor sau la sistemele LIMS/SPC existente poate fi stabilită cu ușurință prin interfețe adecvate

Detalii de contact HunterLab Europe GmbH

Locația noastră

Dr. August Einsele Ring 15,

82418 Murnau am Staffelsee

Date de contact

E-mail: sales@hunterlab.de
Tel: +49 8841 9464

Sprijin

HunterLab Service & Support - Centrat pe client, rapid, unic.