Măsurarea culorii alimentelor și băuturilor
Spectrofotometrele de la HunterLab măsoară culoarea și turbiditatea în industria alimentară și a băuturilor a diferitelor produse, conforme cu FDA și versatile în funcție de aplicație: în laborator, în producție, staționare sau online/inline.
Produse de patiserie și gustări
Pâine, rulouri, pâine prăjită, baze pentru prăjituri, biscuiți, turtă dulce, biscuiți, gustări, chipsuri, flips, biscuiți, covrigei, bețișoare, nuci
Nutrienți pentru cereale
Cereale vrac, boabe, batoane de muesli și cereale, ingrediente pentru coacere, amestecuri pentru coacere, praf de copt, amidon, făină, produse din cereale umflate, muesli, fulgi de porumb, chipsuri, paste făinoase, tăiței
Produse lactate
Lapte, băuturi amestecate pe bază de lapte, cremă de cafea, iaurt, kefir, quark, înghețată, smântână, produse lactate uscate, zer praf, unt, preparate din unt, grăsimi tartinabile
Fructe și legume
Terci pentru copii, piure, terci, produse din roșii, fructe și legume – proaspete și congelate
Zahăr și produse de cofetărie
Dulciuri, gume de fructe, picături de ciocolată, gume gelatinoase, pudră de cacao, masă de cacao, unt de cacao, ciocolată, creme tartinabile, creme, miere, gem, marmeladă, conserve, zahăr, zahăr din trestie, zahăr pudră, cuburi de zahăr, zahăr pudră
Ingrediente și produse de confort
Coloranți, pudră colorată, coloranți lichizi, ierburi și condimente în vrac, sosuri, maioneză, pansamente, muștar
Uleiuri de gătit și margarină
Ulei de gătit, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de șofrănel, ulei de rapiță, margarină și grăsimi
Carne, pește și proteine vegetale
Păsări de curte, carne de vită, carne de porc, cârnați, pește, proteine vegetale, înlocuitori de carne și pește
Băuturi
Cafea, ceai/băuturi similare, apă, suc de fructe, băuturi răcoritoare, bere/băuturi mixte pe bază de malț, bere artizanală, băuturi spirtoase Vin, băuturi spirtoase, băuturi mixte alcoolice, vin, vin spumant
Măsurarea culorii produselor de patiserie și a gustărilor
Măsurarea culorii rulourilor de pâine, a biscuiților și a gustărilor se concentrează pe cuantificarea culorii la nivelul percepției vizuale umane, asigurându-se că așteptările consumatorilor sunt îndeplinite.
Pâine, rulouri, pâine prăjită, bază de tort
Produse de patiserie, turtă dulce, biscuiți
Gustări, chipsuri, chipsuri, biscuiți, covrigei, bețișoare, nuci
Măsurarea colorimetrică a nutrienților din cereale
Cerealele, făina și pastele își subliniază standardele de calitate pentru consumatori prin consecvența culorilor. Ingredientele de panificație, boabele și cerealele brute sunt verificate pentru a asigura consecvența de-a lungul întregului lanț de aprovizionare.
Cereale vrac, boabe, muesli și batoane de cereale
Ingrediente de copt, amestecuri de copt, praf de copt, amidon, făină
Produse cerealiere umflate, muesli, fulgi de porumb, pops
Paste, tăiței
Măsurarea culorii produselor lactate
Produsele lactate sunt extrem de diverse: probele pot fi lichide opace, produse semisolide, probe solide sau sub formă de pudră, dar întotdeauna trebuie respectate cele mai înalte standarde de calitate. Producătorii pot îndeplini aceste cerințe cu ajutorul dispozitivelor de măsurare a culorii HunterLab și a accesoriilor corespunzătoare.
Lapte, băuturi amestecate pe bază de lapte, creme de cafea
Iaurt, kefir, quark, înghețată, smântână
Produse lactate uscate, zer praf
Unt, preparate din unt, grăsimi tartinabile
Măsurarea culorii fructelor și legumelor - crude sau prelucrate
Fructele și legumele se prezintă sub mai multe forme, de la starea lor naturală, neprocesată, la piureurile procesate și produsele congelate. Tehnologia și instrumentarul adecvate pentru măsurarea culorii depind de forma produsului care urmează să fie măsurat.
Terci pentru copii, piure, terci
Produse din tomate
Fructe și legume - proaspete și congelate
Măsurarea culorii zahărului și a dulciurilor
Dulciurile, produsele tartinabile, ciocolata și materiile lor prime, cum ar fi zahărul și cacaua, sunt testate pentru aspectul lor vizual cu ajutorul dispozitivelor de măsurare a culorii, pentru a consolida încrederea în produs și în marcă. HunterLab are dispozitivele de măsurare și suporturile de probe potrivite pentru fiecare aplicație.
Dulciuri, gume de fructe, picături de ciocolată, gume de jeleu
Pudră de cacao, masă de cacao, unt de cacao, ciocolată
Spreads, creme, miere, marmeladă, gemuri
Zahăr, zahăr din trestie, zahăr pudră, zahăr cubic, zahăr de glazură
Măsurarea culorii ingredientelor și a produselor preparate
Condimentele, coloranții alimentari, antioxidanții sintetici/naturali, muștarul, pansamentele și sosurile se pot prezenta sub formă solidă, lichidă, pudră sau pastă, astfel încât sunt necesare tehnici de măsurare diferite pentru măsurarea cu succes a culorii.
Coloranți, pudră colorată, coloranți lichizi
Ierburi și mirodenii libere
Sosuri, maioneză, pansamente, muștar
Măsurarea culorii uleiurilor comestibile și a margarinei
Calitatea culorii uleiurilor vegetale, cum ar fi uleiul de măsline sau de floarea-soarelui, precum și margarina, joacă un rol major în clasificarea produselor pentru a menține acceptarea și încrederea consumatorilor.
Ulei de gătit, ulei de măsline, ulei de floarea soarelui, ulei de șofrănel, ulei de rapiță
Margarină și grăsimi
Măsurarea culorii cărnii, peștelui și proteinelor vegetale
Înainte ca produsul să ajungă la consumator, procesatorii de carne, pasăre și pește, precum și înlocuitorii lor pe bază de plante, utilizează dispozitive de măsurare a culorii pentru a monitoriza procesarea și a asigura calitatea și prospețimea produsului.
Păsări de curte, carne de vită, carne de porc, cârnați
Pește
Proteine vegetale, înlocuitori de carne și pește
Măsurarea culorii băuturilor
Băuturile pot fi opace, translucide sau transparente și necesită instrumente și tehnici diferite pentru măsurarea cu succes a culorii. Producătorii le pot găsi la HunterLab, ale cărui instrumente de măsurare sunt deja utilizate de companii importante din sectorul băuturilor. Vă rugăm să ne solicitați referințe!
Cafea, ceai/băuturi similare
Apă, suc de fructe, băuturi răcoritoare
Bere / băuturi mixte pe bază de malț, bere artizanală
Băuturi spirtoase, băuturi alcoolice amestecate, vin, vin spumant
Partenerul dvs. local:
-
ELSCOLAB BV
-
Da Vincilaan 11 b
6716 WC
Ede Țările de Jos -
+31 (0)342 42 60 80
HunterLab la nivel mondial:
-
Europe / Middle East / Africa
HunterLab Europe GmbH
-
Dr.-August-Einsele-Ring 15
82418 Murnau
-
+49 8841 9464
-
Headquarters, North / South America
Hunter Associates Laboratory, Inc.
-
11491 Sunset Hills Road
Reston, VA 20190-5280
-
+1 571 470 6028
-
Asia-Pacific
HunterLab Asia Limited
-
Flat E, 13F Leahander Centre,
28 Wang Wo Tsai Street,
Tsuen Wan,
New Territories,
Hong Kong -
+852 2406 1723
Puneți-ne întrebarea dvs. aici...
Doriți să discutați direct despre cererea/eșantionul dvs.? Dați-ne un telefon la
Vă vom arăta soluția de măsurare a culorii pentru produsul dumneavoastră.
Sau pur și simplu completați formularul de mai jos.
Experții noștri în colorimetrie vor fi bucuroși să vă ajute!
Fructele sunt încă proaspete? Limonada pare palidă? De ce gustările sunt mai întunecate decât de obicei? Întrebări precum acestea arată nivelul ridicat de sensibilitate care trebuie luat în considerare în cazul produselor alimentare. Culoarea joacă un rol deosebit de important în industria alimentară, deoarece determină dacă clienții au sau nu încredere într-un producător.
Cumpărătorii de materii prime apreciază culoarea ca parametru de calitate în același mod ca și consumatorul final. Încrederea se bazează pe recunoaștere și pe aspectul consecvent. HunterLab este expert în măsurarea culorii industriale de 70 de ani și garantează valori de măsurare stabile de la materia primă până la produsul finit, inclusiv lichide, solide și produse neuniforme, cum ar fi cerealele sau snack-urile, în companii alimentare din întreaga lume.
Măsurarea culorii înseamnă asigurarea calității.
Producătorii pot garanta standarde ridicate de calitate numai dacă toți biscuiții dintr-un pachet au aceeași culoare maro auriu, limonada este întotdeauna proaspăt portocalie sau boabele de cacao nu sunt prea negre.
HunterLab îndeplinește cerințele speciale ale unui produs alimentar cu o gamă completă de sisteme diferite de măsurare a culorii.
Dispozitivele portabile de mână, stațiile colorimetrice pentru laborator și producție, dispozitivele online și software-ul adecvat permit economii prin reducerea numărului de reclamații, stabilitate constantă a culorii și, prin urmare, clienți mulțumiți. Timp de 70 de ani, HunterLab a fost lider în producția și distribuția de dispozitive de măsurare pentru evaluarea culorii și a parametrilor acesteia. Convingeți-vă de experiență, servicii unice și asistență.